63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Çetinkaya: Karabük'ün çehresini değiştirecek yaşam alanı oluşturuyoruz

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük’ü daha yaşanabilir bir şehir haline getirme amacı kapsamında yapılacak 100. Bulvar Projesi'ni tanıttı.

Çetinkaya: Karabük'ün çehresini değiştirecek yaşam alanı oluşturuyoruz
Paylaş:

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin ulaşım altyapısını güçlendirecek 100. Yıl 1010. Cadde Bulvar Projesi'ni kamuoyuna duyurdu.

Başkan Çetinkaya, modern şehircilik anlayışıyla hazırlanan projede hem trafik akışını rahatlatmayı hem de kente estetik bir görünüm kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Proje ile vatandaşlara daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkânı sunulması planlanıyor.

Saha incelemeleri sırasında açıklamalarda bulunan Çetinkaya, Karabük’ü daha yaşanabilir bir şehir haline getirme amacıyla çalıştıklarını ifade ederek, “Şehrimizin çehresini değiştirecek bu yatırımla daha güçlü ve estetik bir yaşam alanı oluşturuyoruz” dedi.

Teknik detaylarıyla dikkat çeken projede 1.580 metre uzunluğundaki güzergahta asfalt ve kaldırım çalışmaları yapılırken, güvenlik için fore kazık ve tahkimat uygulamaları gerçekleştirildi.

Proje kapsamında peyzaj düzenlemeleri, ağaçlandırma çalışmaları ve modern aydınlatma sistemleriyle bulvarın kısa sürede hizmete açılması amaçlanıyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.