63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Ceylanpınar

Ceylanpınar'da Tüfekli Kavga: 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, 31 yaşındaki Şehmus Aksak, tartıştığı kişi tarafından tüfekle vurularak yaralandı.

Ceylanpınar'da Tüfekli Kavga: 1 Yaralı
Advert
Paylaş:

ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, 31 yaşındaki Şehmus Aksak, tartıştığı kişi tarafından tüfekle vurularak yaralandı.

Olay, öğleden sonra Ceylanpınar'ın Gümüş Mahallesi'nde meydana geldi. Şehmus Aksak aralarında çıkan tartışmada kimliği belirsiz bir kişi tarafından tüfekle vuruldu. Ağır yaralanan Aksak, silah sesini duyanlar tarafından otomobille Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Aksak, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Güvenlik güçleri yakınlarının bilgisine başvurduğu Aksak'ı yaralayan kişinin bulunması için çalışma başlattı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ceylanpınar Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.