63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

ÇİFTÇİ, SURİYELİ MİSAFİRLERLE BİR ARAYA GELDİ

Akçakale'de dul, yetim ve bakıma muhtaç Suriyelinin barındığı Dilruba Konukevindeki programa katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi eşi Sema Çiftçi, çocuklara oyuncaklar verdi.

 ÇİFTÇİ, SURİYELİ MİSAFİRLERLE BİR ARAYA GELDİ
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'nın eşi Pervin Tuna, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhekim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan'la birlikte Suriyeli yetimlerle bir süre sohbet eden Sema Çiftçi, çocuklara çeşitli oyuncak ve hediyeler verdi. Bakıma muhtaç yaşlıları da ziyaret eden heyet talep ve istekleri de not alarak ilgileneceklerini belirttiler. Daha sonra Suriyeli dul, yetim ve bakıma muhtaçların barındığı konukevinde düzenlenen programda çocukların sergilediği oyunlar beğeniyle izlendi.

Kimsesiz, dul, yetim ve bakıma muhtaç misafirlere hem merkezi hemde yerel yöneticiler el birliğiyle imkanlar sunduklarını belirten Çiftçi, karşılık beklemeden çalışan, emek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Yeni açılan Akçakale Devlet Hastanesinin hizmet vermeye başlamasıyla, eski hastane Suriye’den Şanlıurfa’ya gelen yetim, dul ve yatağa bağlı hasta misafirler için konukevi olarak kullanılıyor.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.