63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SİYASET

Çinli yatırımcılar Niğde’de Bor madeni işleme tesisi kuracak

Çinli yatırımcılar Niğde’de Bor madeni işleme tesisi ve sanayi bölgesi kuracak.

Çinli yatırımcılar Niğde’de Bor madeni işleme tesisi kuracak
Paylaş:

 

 

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen Pekin’de bulunan İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç ve Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ile Büyükelçilik makamında görüşerek, Niğde’de Çinli yatırımcılar tarafından kurulması planlanan Bor madeni işleme tesisi ve sanayi bölgesi hakkında görüşmelerde bulundu.

 

Türkiye-Çin arasında tekstil sektöründe işbirliği ve ihracatımız artırılacak

ÇHC Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, Çin Tekstil ve Ürünleri Ticaret Odası Başkanı ve yetkilerini de ziyaret ederek, ülkemizdeki tekstil sektörü hakkında bilgiler verdi. Görüşmede Türkiye-Çin arasında tekstil sektöründe işbirliğinin ve ihracatımızın artırılması konularında mutabık kalındı.

 

Türk basın mensuplarından Büyükelçi Önen’e ziyaret

Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen Pekin'de bulunan Türk basın mensuplarını Büyükelçilikte kabul ederek, Türkiye ve Çin arasında medya alanında mevcut durum ve atılabilecek adımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.