63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

ÇOCUK VE GENÇLİK KONSERVATUVARINDA KARNE HEYECANI

Müzik şehri Şanlıurfa'da kentin değerlerini geleceğe taşımak, gelecek nesillere müzik sevgisi aşılamak amacıyla uygulamalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi müzik eğitimi alan çocuk ve gençlere yılsonu kapanış töreninde karnelerini verdi.

ÇOCUK VE GENÇLİK KONSERVATUVARINDA KARNE HEYECANI
Advert
Paylaş:

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarında müzik eğitimi alan öğrenciler karne sevinci yaşadı. Düzenlenen karne törenine aileler de büyük ilgi gösterdi.

 

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı güz döneminin tamamlanması ile birlikte Konservatuar Şube Müdürlüğünde eğitim gören çocuk kursiyerlere karneleri düzenlenen sahne performanslarının ardından verildi.

 

Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür merkezinde(Reji Kilisesi) faaliyetlerini sürdüren Konservatuvar Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan çocuk ve gençlik konservatuvarında müzik eğitimi alan çocuk ve gençler karne sevinci yaşadı.

 

Karne töreni nedeniyle düzenlenen programa çocukların aileleri de katılarak, çocuklar tarafından verilen konseri izledi. Müzik öğretmeni Fulya Kaplan Lale önümüzdeki dönemde tüm çocuk ve gençleri müzik kurslarına beklediklerini kaydetti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et BAYRAMDA ULAŞIM ÜCRETSİZ

Akışın sonuna geldiniz.