63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

CUMALİ ÖZKAYA ŞANLIURFALILARLA BULUŞTU

11 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Şanlıurfalılara unutulmaz bir gece yaşatan Sanatçı Cumali Özkaya konseri yoğun ilgi gördü.

 CUMALİ ÖZKAYA ŞANLIURFALILARLA BULUŞTU
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Urfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. yılı etkinlikleri kapsamında Sanatçı Cumali Özkaya Rabia meydanından konser verdi.

Yoğun katılımın sağlandığı geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Daire Başkanları çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Cumali Özkaya'nın birbirinden güzel eserleri ile vatandaşların da eşlik ettiği türkülerin ardından Başkan Nihat Çiftçi, katılımlarından dolayı konuklarına günün anısına hediyeler verdi.

7 Nisan'da başlattıkları kutlama programları çerçevesinde Şanlıurfalıları bir çok sanatçıyla buluşturduğunu ifade eden Başkan Çiftçi: "Şanlıurfalıları, Yazar ve sanatçılarla buluşturduk. Kitap fuarımıza çok yoğun ilgi var. Bu etkinliklerimizin amacı bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktır. Yağışlı geçen günlere rağmen programlara yoğun ilgi gösteren Şanlıurfalılara çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et ŞANLIURFA KİTAP FUARINDA BULUŞTU

Akışın sonuna geldiniz.