63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

CW Kurumsal Hizmetler'den bayilik sözleşmesi

CW Kurumsal Hizmetler ve Pazarlama A.Ş, bayilik sözleşmesi yaptı.

CW Kurumsal Hizmetler'den bayilik sözleşmesi
Paylaş:

CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin bağlı ortaklığı CW Kurumsal Hizmetler ve Pazarlama A.Ş ile Akaroğlu Grup Enerji Limited Şirketi arasında 05.03.2026 tarihinde, şirketimiz ürünlerinin yurt içi satış ve pazarlama faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması ve yaygınlaştırılması amacıyla, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde faaliyet göstermek üzere bayilik sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında, Akaroğlu Grup Enerji Limited Şirketi, CW Kurumsal Hizmetler ve Pazarlama A.Ş'nin belirli ürün gruplarının satış, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetlerini yürütmek üzere 'CW plus bayisi' olarak yetkilendirilmiştir.'' bilgisi aktarıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et AVOD'un 12 aylık performansı

Akışın sonuna geldiniz.