63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Dar, Mısır Dışişleri Bakanı Abdelatty ile telefonda görüştü

İslamabad, 11 Haziran (Hibya)- Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Senatör Mohammad Ishaq Dar ile Mısır Dışişleri Bakanı Badr Abdelatty telefonda görüştü.

Dar, Mısır Dışişleri Bakanı Abdelatty ile telefonda görüştü
Paylaş:

Pakistan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Senatör Mohammad Ishaq Dar ile Mısır Dışişleri Bakanı Badr Abdelatty bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede bölgesel gelişmeler ele alınarak; sürekli diyalog ve diplomatik ilişkilerin sürdürülmesinin önemi vurgulandı. 

Her iki lider de yürütülen bu diplomatik girişimlerin taraflar arasında hızlıca bir anlayış birliği sağlamasını ve bölgede kalıcı barış ile istikrara katkıda bulunmasını ümit ettiklerini belirtti.

Görüşmede ayrıca Bakan Abdelatty, Pakistanlı mevkidaşını bu ayın sonlarında Mısır'ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Bölgesel Dörtlü (R-4) Dışişleri Bakanları Toplantısı'na davet etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.