63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Dar, Senatör Rehman’ın kızının vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı

İslamabad, 22 Mart (Hibya) - Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Senatör Mohammad Ishaq Dar, Senatör Sherry Rehman’ın kızının vefatı dolayısıyla derin üzüntü duyduğunu belirterek taziye dileklerini iletti.

Dar, Senatör Rehman’ın kızının vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı
Paylaş:

Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Senatör Mohammad Ishaq Dar, Senatör Sherry Rehman’ın kızının vefat haberi üzerine bir taziye mesajı yayımladı.

Yaşanan kayıptan duyduğu üzüntüyü dile getiren Dar, "Senatör Sherry Rehman'ın kızının vefat haberini duyunca çok üzüldüm. Allah Teala, anne babaya ve ailesinin geri kalanına bu kayıpla başa çıkmaları için sabır versin" dedi.

Mesajında dua ve temennilerini paylaşan Dar, "Merhum Beti için özel dualar. Cennetü'l-Firdevs'te en yüksek mertebelere ulaşması nasip olsun. Amin" ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.