63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Davutoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakan Yardımcısı Talabani ile görüştü

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakan Yardımcısı Kubad Talabani ile bir araya geldi.

Davutoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakan Yardımcısı Talabani ile görüştü
Advert
Paylaş:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakan Yardımcısı Kubad Talabani ile bir araya geldi.

Terörle mücadeleden enerji koridorlarına, insani diplomasiden kültürel ortaklığa uzanan bütüncül diyaloğun, Türkiye-Irak ilişkilerinin vizyoner boyutunu ortaya koyduğunu belirten Davutoğlu, "Sayın Kubad Talabani ile terörden arındırılmış bu kadim coğrafyada bir kez daha buluşmak üzere sözleştik." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.