63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Değerli metallerde karışık seyir

İstanbul, 30 Nisan (Hibya) - Küresel emtia piyasalarında değerli metaller farklı yönlerde hareket etti. Altın ve paladyumda sınırlı düşüş görülürken, gümüş, bakır ve platin fiyatlarında artış kaydedildi.

Değerli metallerde karışık seyir
Paylaş:

Küresel emtia piyasalarında değerli metaller farklı yönlerde hareket etti. Altın ve paladyumda sınırlı düşüş görülürken, gümüş, bakır ve platin fiyatlarında artış kaydedildi.

Küresel emtia piyasalarında değerli metallerde fiyat hareketleri karışık bir görünüm sergiledi.

Altın fiyatı yüzde 0,05 düşüşle 4.559,40 seviyesine geriledi. Benzer şekilde paladyum fiyatı da yüzde 0,01 oranında sınırlı bir düşüşle 1.468,50 seviyesinde işlem gördü.

Öte yandan gümüş fiyatı yüzde 0,16 artışla 71,685 seviyesine yükseldi. Bakır fiyatı yüzde 0,31 değer kazanarak 5,897 seviyesine çıkarken, platin fiyatı da yüzde 0,46 artışla 1.909,40 seviyesine ulaştı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.