63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Derince’de DERTAŞ kapasitesini artırıyor

Derince Belediyesi bünyesinde hizmet veren DERTAŞ Üretim Tesisleri, ürün çeşitliliğini ve kapasitesini artırarak yerel kalkınmaya katkı sağlamayı sürdürüyor.

Derince’de DERTAŞ kapasitesini artırıyor
Paylaş:

Derince Belediyesi iştiraki olan ve İshakçılar’da faaliyet gösteren DERTAŞ tesislerinde, geleneksel yöntemlerle hijyenik koşullarda üretim yapılıyor. 

Köylerdeki istihdamı destekleyen tesislerde üretilen taze ve katkısız ürünler, doğrudan üreticiden tüketiciye ulaştırılıyor. Beşdivan Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmanın ardından konuklarına üretim bandını gezdiren Başkan Sertif Gökçe, yeni yatırımlarla birlikte yerel üretimin ekonomik değerini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Gökçe, “Atılımcı İş Adamları Derneği ile Tahtalı Göleti’mizin gözde mekânı Beşdivan Tesisleri’nde, verimli bir toplantıyla güne başladık. DERTAŞ üretim tesislerimizdeki çalışmaları da yerinde incelediğimiz programımıza katılım sağlayan Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Arı’ya ve kıymetli iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Toplantıda Başkan Gökçe, ATİK heyetine tesisin yapısı, hizmet anlayışı ve Derince’ye kazandırdığı değer hakkında da bilgiler verdi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.