63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Dışişleri Bakanı Wang Yi’den Çin diplomasisine katkı çağrısı

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, İnsanlığın Kader Birliği Araştırma Merkezi’nin Çin’e özgü diplomasiye daha fazla katkı sağlaması gerektiğini vurguladı.

Dışişleri Bakanı Wang Yi’den Çin diplomasisine katkı çağrısı
Paylaş:

Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Siyasi Bürosu Üyesi ve Dışişleri Bakanı Wang Yi, dün İnsanlığın Kader Birliği Araştırma Merkezi’ni ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi.

Wang Yi ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, İnsanlığın Kader Birliği Araştırma Merkezi’nin tesisinin ÇKP Merkez Komitesi tarafından diplomasi cephesine tevdi edilmiş önemli bir siyasi görev olduğuna dikkat çekerek, merkezin üstlendiği bu şanlı misyonu daima aklında bulundurması gerektiğini ifade etti.

Merkezin, “insanlığın kader birliği” anlayışı başta olmak üzere Cumhurbaşkanı Xi Jinping'in diplomatik düşüncelerini kapsamlı şekilde araştırıp tanıtması gerektiğini belirten Wang, yeni dönemde Çin’e özgü diplomasiye daha fazla katkı sağlanmasının önemine dikkat çekti.

İnsanlığın Kader Birliği Araştırma Merkezi 2 Ocak 2025’te başkent Beijing’de kuruldu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.