63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Diyarbakır Çınar İlçesi'nde'daki Bombalı Saldırı Sonrası 8 Terörist Öldürüldü

Çınar İlçesi'nde PKK'lılar tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve polis lojmanlarına yapılan eş zamanlı saldırılar sonrası çıkan çatışmada 8 terörist öldürüldü.

Diyarbakır Çınar İlçesi'nde'daki Bombalı Saldırı Sonrası 8 Terörist Öldürüldü
Paylaş:

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde teröristler tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve polis lojmanlarına yapılan eş zamanlı saldırılar sonrasında 5 kişi hayatını kaybederken 39 kişide yaralandı. Güvenlik güçleri saldırıların ardından operasyon başlattı. Operasyonda çıkan çatışmalarda 8 terörist öldürüldü.

 

Diyarbakır'da İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bombalı Saldırı

 

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

 

Sürekli takviye polis ekiplerinin de sevk edildiği bölgede, teröristlerin yakalanması için müşterek operasyon da başlatıldı.

 

İLÇE ABLUKA ALTINDA

 

İlçeyi abluka altına alan asker ve polisler, kaçan teröristleri arıyor.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.