63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Diyarbakır’da aranan 162 şahıs yakalandı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen operasyonlarda toplam 162 kişi gözaltına alınırken, çeşitli operasyonlar gerçekleştirildi.

Diyarbakır’da aranan 162 şahıs yakalandı
Paylaş:

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen operasyonlarda toplam 162 kişi gözaltına alındı.

Operasyonlarda; kasten öldürme, cinsel saldırı, uyuşturucu ticareti, hırsızlık, yağma ve ruhsatsız silah bulundurma gibi suçlardan aranan kişiler yakalanırken, 10-20 yıl arası hapis cezası bulunan 15, 5-10 yıl arası 27, 2-5 yıl arası 80 ve 2 yıl altı cezası bulunan 40 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Şüphelilerin tamamı adli makamlara sevk edildi.

Silah kaçakçılığına yönelik 23-29 Mart tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda ise 4 AK-47 piyade tüfeği, 23 tabanca, 21 av tüfeği, 1876 adet mühimmat ile çok sayıda şarjör ele geçirildi.

Narkotik suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirilen 20 ayrı operasyonda 22 şüpheli hakkında işlem yapılırken, 23 kilogram esrar ve 1681 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kaçakçılıkla mücadele çalışmaları çerçevesinde ise 87 olayda 87 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda 31 bin 680 paket ısıtılmış tütün mamulü, 22 bin 525 paket kaçak sigara, 1476 termos, 352 puro, 84 elektronik sigara, 34 kilogram nargile tütünü ve çeşitli elektronik eşya ele geçirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.