63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Diyarbakır’da çocuklar yaz atölyelerinde buluşuyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilinde çocukların verimli ve eğlenceli zaman geçirmesi amacıyla 7-14 yaş grubuna yönelik ücretsiz yaz atölyelerini başlattı.

Diyarbakır’da çocuklar yaz atölyelerinde buluşuyor
Paylaş:

Sümerpark Ortak Yaşam Alanı'nda gerçekleştirilen ve Çocuk Şube Müdürlüğü’nde görevli eğitmenler tarafından yürütülen atölyeler, temmuz ve ağustos ayları boyunca hafta içi her gün devam edecek. 8 haftalık program kapsamında çocuklar, sanatsal, kültürel ve zihinsel gelişimlerini destekleyen birçok etkinlikle buluşuyor.

Çocuklara yönelik; robotik kodlama, resim, tiyatro, müzik, akıl ve zeka, İngilizce, bilgisayar, satranç, ahşap oyuncak yapımı, Kürtçe atölyesi ve 4-6 yaş çocuk oyun odaları gibi temel sanat dallarında atölyeler yapılıyor.

Bu kapsamda; robotik kodlama atölyesine 80, resim atölyesine 130, tiyatro atölyesine 50, müzik atölyesine 60, akıl ve zeka oyunları atölyesine 70, İngilizce atölyesine 144, bilgisayar atölyesine 30, satranç atölyesine 30, ahşap oyuncak yapım atölyesine 30, Kürtçe atölyesine 20 ve 4-6 yaş çocuk oyun odalarında 115 olmak üzere toplamda 759 çocuk kayıt yaptırarak faydalanıyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.