63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Diyarbakır'da kuyumcular bayramın ilk üç gün kapalı olacak

Diyarbakır, 5 Haziran (Hibya) – Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası, Kurban Bayramı’nın ilk üç günü kuyumcuların kapalı olacağını açıkladı.

Diyarbakır'da kuyumcular bayramın ilk üç gün kapalı olacak
Paylaş:

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası, Kurban Bayramı süresince uygulanacak çalışma düzenine ilişkin açıklama yaptı.

Oda Başkanı Mehmet Yüksel’in imzasıyla yayımlanan duyuruda, bayram yoğunluğu ve genel hareketlilik göz önünde bulundurularak bayramın ilk üç günü kuyumcu mağazalarının kapalı olacağı bildirildi.

Dördüncü günden itibaren ise isteyen esnafların iş yerlerini açabileceği belirtildi.

Başkan Yüksel, açıklamasında  “Bu mübarek bayramın, şehrimize, sektörümüze ve tüm halkımıza huzur, sağlık ve bereket getirmesini, birlik ve dayanışmamızı pekiştirmesini temenni ediyoruz. Tüm meslektaşlarımızın ve kıymetli hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.