63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Diyarbakırlı Vatandaş PKK'ya İsyan Etti: Yeter Ulan!

Diyarbakır'da 2'si polis 11 vatandaşın şehit olduğu PKK saldırısı sonrası evi yıkılan bir vatandaşın isyanı kameraya yansıdı: Yeter ulan! Her şeyimizi aldınız. Bu nedir?

Diyarbakırlı Vatandaş PKK'ya İsyan Etti: Yeter Ulan!
Advert
Paylaş:

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde PKK'nın taşeronu TAK'ın 3 tonluk bombayla saldırdığı, 11 şehit verdiğimiz Bağlar saldırısında büyük hasar gören evinin balkonuna çıkan vatandaş, PKK'ya isyan etti.

YETER ULAN!!!

Evinin balkonundan "Çekilin ulan, bu rezilliği çekin. Ulan bu nedir oğlum. Ne istiyor bu milletten. Evimizi yıktılar, canımızı aldılar, daha ne istiyorsunuz. Yeter ulan!" diye bağıran vatandaşın isyanı, Diyarbakır'da PKK'nın neden olduğu tahribatı ve halkın psikolojisini bir kez daha gözler önüne serdi. (Kaynak: İlkha)

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.