63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği 2026 Yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı yapıldı

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) 2026 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı, Birlik ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği 2026 Yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı yapıldı
Advert
Paylaş:

Toplantı kapsamında 2026 yılında görev alacak olan başkanlık divanı, encümen ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Genç, kendisinin ve birlik üyesi belediye başkanlarının Belediye Kanunu'nda değişiklik yapılmasına yönelik taleplerini Ankara’ya ilettiklerini ifade etti. 

Başkan Genç, "Büyükşehir Belediyesi olarak, birliğimize üye İl, ilçe ve belde belediye başkanlarımızın da yasada değişiklik tekliflerine ilişkin taleplerini bir dosya halinde Ankara’ya taşıdık” dedi.

Toplantıda, DKBB Başkanlık Divanı, encümen ve komisyon üyeleri seçimleri tamamlandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bursa-İzmir Yolu’nda tır yangını

Akışın sonuna geldiniz.