63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

DONDURMA VE UÇURTMA ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Dünya Empati Günü” dolayısıyla Empati Derneği ile birlikte Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi sınırlarında bulunan Selahattin Eyyubi Parkında dondurma ve uçurtma şenliği düzenlendi.

DONDURMA VE UÇURTMA ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
Advert
Paylaş:

 

 

Her yıl Eylül ayının ilk haftası içerisinde kutlanan “Dünya Empati Günü” münasebetiyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve EMFADER (Empati Toplumsal Duyarlılık Ve Farkındalık Derneği) tarafından çocuklar için dondurma ve uçurtma şenliği yapıldı.

 

Çocukların gönüllerince eğlendikleri etkinlik alanında Büyükşehir Belediyesi tarafından uçurtma ve dondurma dağıtıldı. Uçurtmaları alarak rüzgâra doğru bırakan çocukların sevinçleri gözlerinden okunurken Selahattin Eyyubi parkına çocuklarıyla gelen aileler de keyifli vakit geçirdi.

 

EMFADER Onursal Başkanı Cevheri:” Empati görenin, kendisini görmeyenin yerine koyabilmesidir”

 

Empati Toplumsal Duyarlılık Ve Farkındalık Derneği Onursal Başkanı Mehmet Ali Cevheri programın ardından bir konuşma yaparak empatinin sevmeyi öğrenmek demek olduğunu belirterek “duyan duymayanın, gören görmeyenin yerine kendini koyabilirse sevginin gücü yayılacaktır” dedi.

 

Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç:” Faydalı bireyler olabilmek için sevgi önemlidir”

 

Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç da etkinlik alanında bir konuşma yaparak çocuklara şehre faydalı bireyler olmaları noktasında telkinlerde bulundu.

Dondurma ve Uçurtma Şenliği çocukların yüzlerinde bolca tebessüm bırakırken ebeveynleri de çocuklarının sevincine ortak oldu

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.