63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Dörtyol’da kültürel ve turizm iş birliği görüşmesi

Hatay, 5 Mayıs (Hibya)-Dörtyol Kaymakamı Mehmet Keklik ve Kaymakam Refiki Tamer Zorkalkan, Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü H. Abdullah Dinç’i ziyaret ederek kültürel ve turizm potansiyelini değerlendirdi.

Dörtyol’da kültürel ve turizm iş birliği görüşmesi
Paylaş:

Dörtyol Kaymakamı Mehmet Keklik, Kaymakam Refiki Tamer Zorkalkan ile birlikte Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü H. Abdullah Dinç’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Hatay’ın ve özellikle Dörtyol ilçesinin kültürel zenginlikleri ile turizm potansiyelinin geliştirilmesine yönelik konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürü H. Abdullah Dinç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Keklik ve Zorkalkan’a teşekkür etti.

Görüşme, karşılıklı iyi niyet temennileri ve bölgedeki kültürel projelerin koordinasyonuna ilişkin istişarelerle sona erdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.