63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

EDENE GRUP İÇME SUYU PROJESİ HIZLA İLERLİYOR

Alt yapıda kalıcı hizmetler üretmeyi hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, 41 mahalleyi kapsayan 32 kilometrelik Edene Grup İçme Suyu Projesini sürdürüyor.

EDENE GRUP İÇME SUYU PROJESİ HIZLA İLERLİYOR
Advert
Paylaş:

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarına devam ediyor. İş makineleri ve personelleri ile sorunsuz alt yapı hedefi için kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu drenaj çalışmalarına yoğunluk veren ŞUSKİ ekipleri, özellikle ihtiyaç arz eden içme suyu için hat döşeme uygulamalarını aralıksız sürdürüyor.

 

41 MAHALLENİN DAHA SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Uzun yıllardır içme suyu sorunu yaşan bölge halkının su sorununu çözmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin talimatları ile proje ve teknik çalışmalar yürüten ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, gerçekleştirdiği proje sayesinde büyük bir nüfus yoğunluğu mevcut olan mahallelerin içme suyu sorununu ortadan kaldırıyor. Ekiplerin sahada yürüttüğü proje çalışmaları kapsamında içme suyu hat döşeme faaliyetleri aralıksız devam ediyor. 41 adet mahallenin faydalanacağı Edene Grup İçme Suyu Projesi için toplam 32 kilometrelik terfi hattı gerçekleştiren ekipler ayrıca 1 adet büyük kapsamlı içme suyu deposunun inşaatını tamamlayarak hizmete sundu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.