63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Edirne’de “Meme Kanseri Farkındalık Ayı”nda vatandaşlara yönelik toplandı düzenlendi

Edirne, 24 Ekim (Hibya) - Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde “Meme Kanseri Farkındalık Ayı”nda çalışanlara ve vatandaşlara yönelik farkındalık toplantısı düzenlendi.

Edirne’de “Meme Kanseri Farkındalık Ayı”nda vatandaşlara yönelik toplandı düzenlendi
Paylaş:

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde “Meme Kanseri Farkındalık Ayı”nda çalışanlara ve vatandaşlara yönelik farkındalık toplantısı düzenlendi.

Prof. Dr. Yavuz Atakan Sezer, Trakya Üniversite’nde düzenlenen toplantıda, "Meme Kanseri Farkındalık Ayı"nın tarihçesinden bahsederek pembe rengin, neden bu ayın simgesi olduğuna değindi. Sezer, daha sonra meme kanserine sebep olan faktörleri açıkladı. 

Meme Kanseri Farkındalık Toplantısı'na  katılan Prof. Dr. Nermin Tunçbilek, tarama yöntemlerinden; Dr. Öğr. Üyesi Derya Karabulut, kişiselleştirilmiş tarama programlarından; Prof. Dr. Sernaz Topaloğlu, meme kanseri tanısının konulması ve uygun tedavi yönteminin belirlenmesinden; Dr. Öğr. Üyesi Dilek Nurlu, radyoterapi tedavisinin özellikleri ve öneminden ve Prof. Dr. Hakan Gürkan ise meme kanserinde genetiğin rolünden söz etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kervan Gıda, pay geri alımı yaptı

Akışın sonuna geldiniz.