63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Edremit Belediyesi Altınkum Fuar Alanı yenileme çalışmaları tamamlandı

Edremit Belediyesi tarafından belediye tesisleri olarak kullanılan Altınkum Fuar Alanı, yenileme çalışmalarının ardından kapılarını kültür ve sanat faaliyetlerine açmaya hazırlanıyor.

Edremit Belediyesi Altınkum Fuar Alanı yenileme çalışmaları tamamlandı
Paylaş:

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer, meclis üyeleri, ilgili müdürleri ve bölge sorumluları ile birlikte yenileme çalışmaları sona eren Altınkum Fuar Alanı'nda incelemelerde bulundu. 

Fuar alanında yapılan düzenlemeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ertaş, yenilenen tesisin bundan sonra birçok önemli organizasyona ev sahipliği yapacağını belirterek, şunları söyledi:

"Yeniden düzenlediğimiz bu fuar alanında, ilk olarak 6. Edremit Kitap Fuarı'nı gerçekleştireceğiz. Pazartesi günü başlayacak ve binlerce konuğu ağırlayacak olan kitap fuarı öncesi incelemelerde bulunduk. Tarih, gündem, sanat ve edebiyatın buluşma noktası olacak 6. Edremit Kitap Fuarı'na tüm halkımızı davet ediyorum. 19-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan fuarda buluşalım."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.