63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Edremit Belediyesi'nden yağışlara karşı çalışma

Edremit Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan şiddetli sağanak yağışların ardından olası sel ve su baskınlarını önlemek amacıyla bir çalışma başlattı.

Edremit Belediyesi'nden yağışlara karşı çalışma
Paylaş:

Edremit Belediyesi, ilçe genelinde etkisini artıran sağanak yağışa karşı vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm birimleriyle teyakkuza geçti. Belediye ekipleri; tıkanan menfezler, su kanalları ve dere yataklarında kontrol çalışmalarını gece boyunca sürdürdü.

Yağışın olumsuz etkilerini en aza indirmek için 7 gün 24 saat esasına göre görev yapan ekipler, riskli bölgelerde gezerek su birikintilerine ve tıkanıklıklara anında müdahale ediyor.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, tüm birimlerin koordineli bir şekilde sahada olduğu vurgulanarak, "İlçemizde etkili olan yağışlar nedeniyle oluşabilecek her türlü olumsuzluğa karşı ekiplerimizle sahadayız. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, huzurunu sağlamak adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Tüm imkanlarımızla teyakkuz halindeyiz." ifadeleri kullanıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Başkan Kahveci'den Başkan Köksal'a ziyaret

Akışın sonuna geldiniz.