63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ege kıyılarında kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Ege kıyılarında kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini bildirdi.

Ege kıyılarında kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor
Advert
Paylaş:

MGM'den yapılan açıklamada 05.02.2026 Perşembe günü Ege kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-70 km/saat, yer yer 80 km/saat) beklendiği kaydedildi. 

Açıklamada "Fırtınayla birlikte ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbili olunmalıdır." ifadelerine yer verildi. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Vali Aktaş’tan Dokuzlar Gıda’ya ziyaret

Akışın sonuna geldiniz.