63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ege’nin Batısında kuvvetli yağış uyarısı

Balıkesir’in batısı, İzmir, Manisa ve Aydın’da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Ege’nin Batısında kuvvetli yağış uyarısı
Paylaş:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafndan, Ege Bölgesi’nin batı kesimlerinde kuvvetli yağışların etkili olacağı açıklandı. Yapılan değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren Balıkesir’in batı ilçeleri, İzmir, Manisa ve Aydın’da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yağışların Pazartesi sabah saatlerinde etkisini azaltması, akşam saatlerinden itibaren ise tekrar kuvvetlenmesi öngörülüyor. Meteoroloji yetkilileri, sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini belirtti.

Ayrca yetkililer, Ege’nin batısında kuvvetli yağışların 15 Şubat 2026 saat 20:00’den 16 Şubat 2026 saat 23:59’a kadar etkili olmasının beklendiğini açıkladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.