63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Erzurum'da art arda iki deprem! Vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi

Erzurum'un Oltu ilçesinde 4,5 ve 2,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi hisseden vatandaşlar, korkudan dolayı geceyi sokakta geçirdi.

Erzurum'da art arda iki deprem! Vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi
Paylaş:

Erzurum'un Oltu ilçesinde Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü(KRDAE)göre 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depreme uykuda yakalan vatandaşlar, sabaha kadar dışarıda bekledi.

KANDİLLİ'DEN AÇIKLAMA

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) depremin büyüklüğünü 4,5, derinliğini 5 kilometre, merkez üssünü ise Oltu'nun Başaklı Mahallesi olarak açıkladı. KRDAE verilerine göre, bu depremin ardından 03.25'te 2,2 büyüklüğünde bir artçı sarsıntı daha meydana geldi.

 

 

 

VATANDAŞLAR GECEYİ SOKAKTA GEÇİRDİ

Erzurum'un Oltu ilçesinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından ilçe merkezinde sarsıntıyı hisseden birçok vatandaş geceyi sokakta ya da araçlarında geçirdi. Depremde can ve mal kaybı olup olmadığı henüz bilinmezken, depremin etkisi bugün yapılacak incelemeler sonucu tespit edilecek.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Hakkari'den acı haber: 3 asker şehit oldu

Akışın sonuna geldiniz.