63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Eş Başkanlar, Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen anma etkinliğine katıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, önceki gün yaşamını yitiren Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programına katıldı.

Eş Başkanlar, Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen anma etkinliğine katıldı
Paylaş:

Belediyeden yapılan açıklamada, anma etkinliğinde Önder’in ailesi, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, demokratik kitle örgütleri, Barış Anneleri, sinema dünyasından oyuncu, yönetmen ve senaristlerin de hazır bulunduğu belirtildi.

Katılımcılar, Sırrı Süreyya Önder’in yaşamı boyunca sürdürdüğü politik ve sanatsal mücadeleye vurgu yaparak, onun anısını yaşatacaklarını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.