63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Esenyurt’ta koltuk çocuklara emanet edildi

Esenyurt Belediyesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında öğrenciler, Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’u ziyaret etti.

Esenyurt’ta koltuk çocuklara emanet edildi
Paylaş:

Program çerçevesinde Zübeyde Hanım İlkokulu ile Akşemsettin Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri belediye binasında ağırlanırken, başkanlık makamı temsili olarak çocuklara devredildi.

Makam koltuğuna oturan öğrenciler, talep ve önerilerini Belediye Başkan Vekili Can Aksoy ile paylaştı. Çocukların görüşlerini dinleyen Aksoy, çocukların düşüncelerinin önemli olduğunu ifade etti.

Ziyaretin sonunda öğrenciler, hazırladıkları “23 Nisan Kutlu Olsun” yazılı tabloyu Can Aksoy’a hediye etti. Program, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.