63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Evinin Penceresinden Sarkmış Halde Ölü Bulundu

Şişli'de evinin penceresinde hareketsiz duran kişiyi gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Şenol İyiçalışkan'ın öldüğünü tespit etti. Şişli'de, 57 yaşındaki Şenol İyiçalışkan, yalnız yaşadığı evinin penceresinden sarkmış halde ölü bulundu. Herhangi bir hastalığı olmadığı belirtilen İyiçalışkan'ın ölüm nedeni araştırılıyor.

Evinin Penceresinden Sarkmış Halde Ölü Bulundu
Advert
Paylaş:

VATANDAŞLAR POLİSİ ARADI

 

Paşa Mahallesi Civelek Sokak'taki bir binanın penceresinde, saat 08.00 sıralarında hareketsiz bir kişi olduğu yönünde polise ihbar geldi. Belirtilen adrese giden ekipler, penceredeki kişinin çağrılarına cevap vermemesi üzerine sağlık ekiplerine bilgi verdi.

 

 

 

POLİS YAKINLARINI ARADI

 

Polis, eve giremeyince, komşularının yardımıyla şahsın yakınlarına ulaştı. Kapı açıldıktan sonra inceleme yapan polis ve sağlık ekipleri, evde yalnız yaşayan Şenol İyiçalışkan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polisin yaptığı ilk incelemede ağzından kan gelen İyiçalışkan'ın vücudunda herhangi bir darp, kesici ve ateşli silahla yaralama izine rastlanılmadı. Yakınları, İyiçalışkan'ın herhangi bir hastalığı bulunmadığını da belirtti.

 

 

 

ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

 

Rahatsızlandıktan sonra hava almak için pencereye çıktığı ve bu sırada hayatını kaybettiği tahminlerinde bulunulan İyiçalışkan'ın cesedi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İyiçalışkan'ın kesin ölüm nedeni otopsiden sonra ortaya çıkacak.

 

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.