63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Eyyübiye

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN EMLAK VE ÇEVRE VERGİSİ DUYURUSU

Eyyübiye Belediyesi, 2020 yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergisi ikinci taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğunu duyurdu.

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN EMLAK VE ÇEVRE VERGİSİ DUYURUSU
Advert
Paylaş:

 

Eyyübiye Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, 2020 yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergisi ikinci taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğunu duyurdu. 2020 yılı Emlak ve Çevre Temizlik ve ilan reklam vergisi ikinci taksit ödemelerinde 30 Kasım’ın son gün olduğunu hatırlatan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Emlak Servisi Birimi, vatandaşların mağdur olmaması için son günü beklemeden ödemelerin yapılması konusunda bilgilendirmede bulundu.

 

Belediyeden yapılan duyuru şöyle;” Mükellefler, cezalı duruma düşmemek için 30 Kasım’a kadar Eyyübiye Belediyesi Yeni Hizmet Binası ( 800 Yataklı Devlet Hastanesi Yanı) 1. katta olan veznelerde ödemelerini yapabilir. İnternetten ödeme yapmak isteyen mükellefler ise ‘’http://eyyubiye.bel.tr’’ adresinden e-belediye butonuna basarak üyesiz giriş ile T.C. Kimlik No ile tahsilatlarını gerçekleştirebilirler.”

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eyyübiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.