63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Eyyübiye

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

Eyyübiye Belediyesi mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla ilçe genelinde vatandaşlara aşure ikramında bulunmaya devam ediyor. 6 farklı noktada dağıtımı yapılan aşure etkinliğine katılan Başkan Kuş, elleriyle vatandaşlara ikramda bulundu.

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI
Advert
Paylaş:

 

Eyyübiye Belediyesi mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla ilçe genelinde vatandaşlara aşure ikramında bulunmaya devam ediyor. 6 farklı noktada dağıtımı yapılan aşure etkinliğine katılan Başkan Kuş, elleriyle vatandaşlara ikramda bulundu. rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla da vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Halk Sağlığı haftasında sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulunarak farkındalık oluşturan Eyyübiye Belediyesi, bu kez Cuma namazı çıkışı ilçenin 6 ayrı noktasında oluşturduğu stantlarla esnaf ve vatandaşlara aşure dağıttı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un da katıldığı aşure dağıtımında Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kültür Müdürlüğü ekipler ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler 6 ayrı noktada vatandaşlara ulaştı. Eyüp Peygamber camisinde vatandaşlara elleriyle aşure ikramında bulunan Başkan Kuş, sosyal belediyecilik çalışmalarına da ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

Bir yandan rutin belediyecilik diğer yandan sosyal belediyecilik çalışmalarını aralıksız bir şekilde yürütmeye devam ettiklerini belirten Başkan Kuş,” Seçildiğimiz günden itibaren Sosyal Belediyeciliğe önem verdik. Sosyal Belediyecilik Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın bizlere talimatıdır. Şuan Muharrem ayındayız. Muharrem ayında olmamız münasebeti ile esnaf ve vatandaşlarımıza İlçemizin 6 farklı noktasında aşure dağıtımı gerçekleştirdik. Tabiki Aşure dağıtımını sadece bizler gerçekleştirmedik. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız kendi evlerinde kendi aşurelerini yaptılar, komşularına dağıttılar. Bizler de Eyyübiye Belediyesi olarak ulaşabildiğimiz kadar vatandaşımıza ulaşıp, aşure ikramında bulunduk. Ben burada Müslümanların ayı olan Muharrem ayını kutluyorum ve hayır işleyen bütün hayır sevenlere de Allah razı olsun diyorum.” Dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eyyübiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.