63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YEREL

Eyyübiye Nüfus Müdürlüğünde Suriyeli izdihamı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde Suriyeliler nakdi yardım almak için gereken ikametgah evrakı almak üzere Nüfus ve Vatandaşlık İlçe Müdürlüğüne akın edince izdiham yaşandı.

Eyyübiye Nüfus Müdürlüğünde Suriyeli izdihamı
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa’da, yardım kuruluşlarından nakdi yardım almak için ikametgah evrakı almak isteyen Suriyeliler Nüfus ve Vatandaşlık İlçe Müdürlüğüne akın edince izdiham yaşandı.

Polisler Suriyelileri sıraya koymakta zorluk çekerken,İlçe Nüfus Müdürlüğünde işlem yaptırmak için gelen Eyyübiyeliler,yaşanan yoğunluk nedeniyle işlemlerini yaptıramadı. Eyyübiye ilçesinde oturan vatandaşlar yoğunluğa tepki göstererek, yetkililerin bu soruna el atması gerektiğini ifade ettiler.

Suriyeliler ise “Yaşanan yoğunluk nedeniyle birçok bayan ezilme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Dilimizden anlayan görevliler olmayınca da bizler ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bu soğukta saatlerdir beklediklerini, alacağımız 100 TL’lik bir yardımdır saatlerce bir evrak almak için bekliyoruz. Yetkililer buna bir çare bulsunlar, bir an önce ikametgâh evrakının verilmesini istiyoruz” dedi.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.