63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YEREL

Faruk Çelik'in Tarım Bakanı Olması Şanlıurfa Ticaret Borsası'nda Mehmet kya Mutlulukla Karşıladı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in görev devir teslim törenine katılan Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, görev değişikliğinin isabetli bir karar olduğunu dile getirdi.

Faruk Çelik'in Tarım Bakanı Olması Şanlıurfa Ticaret Borsası'nda  Mehmet kya Mutlulukla Karşıladı
Advert
Paylaş:

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik'in görev devir teslim törenine katılan Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, görev değişikliğinin isabetli bir karar olduğunu dile getirdi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik'in görevi devir teslim törenine katılan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Şanlıurfa milletvekiline verilmesinin kendilerini çok sevindirdiğini ifade etti. Önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik'in kente çok önemli projeler kazandırdığını hatırlatan Kaya, "Tarım şehri olan ilimize Faruk Çelik'in tarım alanında çok katkılarının olacağını düşünüyoruz. Bundan sonra tarımla ilgili bütün sorunlarımızın çözüleceğine inanıyoruz. Şanlıurfa'ya tarımla ilgili daha fazla yatırımın yapılmasını istiyoruz. Şanlıurfa tarım yönünden hak ettiği yere gelecek ve tarımsal sanayide önemli adımların atılacağını temenni ediyoruz. Bakanımızın çiftçinin, sanayicinin ve tüccarın sorununu bilen biri olarak daha iyi çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı'nın tarım şehri olan Şanlıurfa'dan seçilmesi isabetli bir karar. İnşallah ilimize ve ülkemiz için hayırlı olur" diye konuştu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.