63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

FETÖ soruşturmasında 92 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ olarak adlandırılan yapılanmanın güncel faaliyetlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 92 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

FETÖ soruşturmasında 92 şüpheli yakalandı
Paylaş:

Bakan Yerlikaya’nın verdiği bilgilere göre, şüphelilerin örgütle bağlantılı olduğu, ankesörlü telefonlarla haberleşmeye devam ettikleri, örgütle ilişkili kuruluşlara finans sağladıkları, sosyal medyada propaganda faaliyetlerinde bulundukları ve yurt dışına kaçma girişiminde bulundukları tespit edildi.

Yakalanan şüphelilerden 59’u tutuklanırken, 8’i hakkında adli kontrol kararı verildi. Diğer şüphelilerle ilgili işlemlerin devam ettiği bildirildi.

Cumhuriyet başsavcılıkları ile Jandarma Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen operasyonların, Aksaray, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bartın, Bursa, Burdur, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Erzurum, Hatay, Mersin, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Karabük, Kırklareli, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak’ta son bir hafta içinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Bakan Yerlikaya, açıklamasında operasyonları gerçekleştiren ekiplere teşekkür ederek, devletin bütünlüğüne ve kamu düzenine yönelik tehditlerle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.