63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Fletcher, Danimarka Dışişleri Bakanı Rasmussen ile bir araya geldi

Kopenhag, 6 Mayıs (Hibya) - Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Tom Fletcher, Kopenhag’da Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lokke Rasmussen ile görüştü.

Fletcher, Danimarka Dışişleri Bakanı Rasmussen ile bir araya geldi
Advert
Paylaş:

Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Tom Fletcher, Kopenhag’da Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lokke Rasmussen ile görüşme gerçekleştirdi.

Fletcher, "Ortak noktamız çok: toplumsal cinsiyet eşitliğinin teşviki, iklim eylemi ve hayat kurtaran çalışmalar. Yeniden yapılanma, reform ve yenilenme sürecimizde insani yardım alanında başlattığımız yeniden düzenlemeye güveniyoruz" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sasa, pay geri alımı yaptı

Akışın sonuna geldiniz.