63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

GENÇLİK HAFTASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Haftası Satranç Turnuvası başladı. İki gün sürecek turnuvaya 180 sporcu katılım sağladı.

GENÇLİK HAFTASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI
Advert
Paylaş:

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilciliği tarafından Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Satranç Turnuvasının startı verildi.

19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Bilim Merkezi’nde düzenlenen satranç turnuvasına gençlerin yanı sıra çocuklar da yoğun ilgi gösterdi. 8 yaş altı, 10 yaş altı, 14 yaş altı ve açık kategori olmak üzere farklı kategorilerde gerçekleştirilen turnuva renkli görüntülere sahne oldu.

Satranç Turnuvası’nın başlama hamlesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Karaca tarafından yapıldı.

180 kişinin katılımıyla gerçekleşen ve kıran kırana rekabetin yaşandığı turnuva, 17 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan ödül töreni ile son bulacak.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.