63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ghebreyesus, Angola Devlet Başkanı Lourenço ile görüştü

Cenevre, 26 Kasım (Hibya)- Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Angola Devlet Başkanı Joao Lourenço ile bir araya geldi.

Ghebreyesus, Angola Devlet Başkanı Lourenço ile görüştü
Paylaş:

DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus, Angola Devlet Başkanı Joao Lourenço ile görüşerek, 7. Afrika Birliği - Avrupa Birliği Zirvesi'ne ev sahipliği yapmasından dolayı kendisini tebrik etti.

Angola vatandaşlarına ücretsiz hizmet sağlayan sağlık sistemine yaptığı güçlü yatırımları ve ülkenin 'Herkes İçin Sağlık' konusundaki kararlılığının ele alındığını belirten Ghebreyesus, "Ayrıca DSÖ'nün üye devletlerle birlikte sağlık alanında yerel finansmanı artırmaya yönelik çalışmaları hakkında da konuştuk." dedi.

Ghebreyesus, DSÖ'nün önceliklendirme ve yeniden yapılanma süreci ve sürdürülebilir finansman stratejisi hakkında Lourenço'ya bilgi verdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.