63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

GIDA VE YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI AÇILIYOR

Şanlıurfa Fuar Merkezinde bu yıl 10.’su düzenlenecek olan ‘’Gıda, Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya El Sanatları’’ günleri 13 Ocak Cuma günü kapılarını açıyor.

GIDA VE YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI AÇILIYOR
Advert
Paylaş:

 

Türkiye’nin birçok ilinden coğrafi işaretli ürünlerin sergileneceği fuarda, Trabzon’dan Hatay’a, Ankara’dan, Van’a kadar birçok ilin yöresel ürünleri satışa sunulacak.

 

‘’Gıda, Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya El Sanatları’’ fuarı 13 - 22 Ocak tarihlerinde 10.00 ile 22.00 saatleri arası ziyarete açık kalacak.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.