63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Göbeklitepe’de 23 Nisan etkinliği: 105 uçurtma ve oyuncak çocuklarla buluştu

Şanlıurfa, 23 Nisan (Hibya) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tarihin sıfır noktası olarak nitelendirilen Göbeklitepe Ören Yeri’nde anlamlı bir etkinlikle kutlandı.

Göbeklitepe’de 23 Nisan etkinliği: 105 uçurtma ve oyuncak çocuklarla buluştu
Paylaş:

Haliliye İlçe Jandarma Komutanlığı öncülüğünde düzenlenen programda, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yılı anısına çocuklara 105 adet uçurtma, çeşitli oyuncaklar ve balonlar hediye edildi.

Etkinlik kapsamında uçurtmalar Göbeklitepe semalarında süzülürken, çocuklar mutluluklarını yaşadı. Haliliye İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, yalnızca hediyeler sunmakla kalmayıp çocuklarla günün anlam ve önemine dair sohbetler gerçekleştirerek millî egemenlik bilincini pekiştirdi.

Haliliye İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, çocukların bayram sevincine ortak olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek benzer etkinliklerin önümüzdeki yıllarda da sürdürüleceğini belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et İmamoğlu: Milletin sesini kısamadılar

Akışın sonuna geldiniz.