63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Göktaş: Sosyal Medya Düzenlemesi çalışmalarımızı tamamlamakta kararlıyız

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Yılı içerisinde, çocuklar için güvenli bir dijital ortam oluşturmayı amaçlayan Sosyal Medya Düzenlemesi çalışmalarını tamamlamakta kararlı olduklarını ifade etti.

Göktaş: Sosyal Medya Düzenlemesi çalışmalarımızı tamamlamakta kararlıyız
Paylaş:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Meta Küresel Güvenlik Politikaları Başkan Yardımcısı Antigone Davis ile bir araya gelerek dijital güvenlik ve çocuk odaklı politikalar üzerine bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Sosyal medya platformlarının, kültürel değerlere saygılı ve çocukların üstün yararını gözeten politikalar benimsemesini önemsediklerini belirten Bakan Göktaş, şunları kaydetti:

“Bir süredir üzerinde çalıştığımız Sosyal Medya Düzenlemesi ile içerik sağlayıcılara, sosyal medya ve oyun platformlarına önemli yükümlülükler getirmeyi planlıyoruz. Özellikle çocuklarımızı dijital dünyanın olumsuz etkilerinden koruma konusundaki kararlılığımızı ve kendilerinden beklentilerimizi Sayın Davis ile paylaştık.”

Bakan Göktaş, Aile Yılı içerisinde, çocuklar için güvenli bir dijital ortam oluşturmayı amaçlayan Sosyal Medya Düzenlemesi çalışmalarını tamamlamakta kararlı olduklarını bildirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.