63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Güney Kore’den Çinli turist gruplarına vize muafiyeti

Güney Kore, 29 Eylül'den itibaren Çinli turist gruplarına geçici vize muafiyeti uygulayacak.

Güney Kore’den Çinli turist gruplarına vize muafiyeti
Advert
Paylaş:

Güney Kore, 29 Eylül'den itibaren Çinli turist gruplarına geçici vize muafiyeti uygulayacak.

Yonhap Haber Ajansı'nın haberine göre, vize muafiyet uygulaması 29 Eylül'den itibaren başlayacak ve Haziran 2026'ya kadar devam edecek. Bu sayede Çinli turist grupları, belirli şartlar altında Güney Kore'ye vizesiz seyahat edebilecek.

Çin'in Seul Büyükelçisi Dai Bing, bu kararı memnuniyetle karşıladığını belirterek, yeni vize politikasının iki ülke halkları arasındaki karşılıklı ziyaretleri artırarak, anlayışı güçlendireceğini ve dostluğu derinleştireceğini ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.