63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Güney Kore'nin Geçici Cumhurbaşkanı, Katar Filarmoni Orkestrası'nın konserine katıldı

Seul, 14 Nisan (Hibya) – Güney Kore Geçici Cumhurbaşkanı Han Duck-soo, Katar Devleti ile Kore Cumhuriyeti arasındaki diplomatik ilişkilerin kurulmasının 50. yıl dönümü dolayısıyla başkent Seul'de Katar Filarmoni Orkestrası'nın verdiği konsere katıldı.

Güney Kore'nin Geçici Cumhurbaşkanı, Katar Filarmoni Orkestrası'nın konserine katıldı
Paylaş:

Seul’deki etkinlik, Katar Devleti Güney Kore Büyükelçiliği ve Goyang Kültür Vakfı işbirliğiyle düzenlendi.
Maestro Wilson Ng'nin şefliğinde ve dünyaca ünlü piyanist Jae Hong Park'ın da yer aldığı orkestra, uluslararası klasik eserlerden oluşan bir seçki seslendirdi ve Katar kültüründen esinlenen müzik parçalarıyla son buldu.

Konsere, çok sayıda Güney Koreli bakan ve yetkili, Arap ve yabancı diplomatik misyon şefleri, iş dünyası liderleri ve Koreli şirketlerin temsilcilerinin yanı sıra gazeteciler, medya mensupları ve çeşitli sektörlerden tanınmış kamu figürleri katıldı.

Katar Büyükelçiliği ayrıca Kore Ulusal Tiyatrosu'nun resepsiyon salonunda Katar'ın zengin kültürel mirasını, geleneklerini ve göreneklerini sergileyen bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.