63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Hakkari ve Ağrı’da uyuşturucu operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari ve Ağrı’da yürütülen operasyonlarda toplam 345 kilogram skunk, 33 kilogram metamfetamin ve 773 litre sıvı metamfetaminin ele geçirildiğini açıkladı.

Hakkari ve Ağrı’da uyuşturucu operasyonu
Paylaş:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari ve Ağrı’da Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda büyük miktarda uyuşturucunun ele geçirildiğini belirtti. 

Yerlikaya, “Hakkari’de 345 kilogram skunk ve 33 kilogram metamfetamin, Ağrı’da ise 773 litre sıvı metamfetamin ele geçirerek insanlara arz edilmesini ve toplum sağlığına zarar vermesini engelledik” dedi.

Operasyonlarda bir kişinin yakalanıp gözaltına alındığını açıklayan Yerlikaya, açıklamasında “Yüksekova ve Taşlıçay Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız koordinesinde; Hakkari ve Ağrı İl Jandarma Komutanlıklarınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda “Atak Timlerimizin” desteğiyle operasyonlar düzenledik” ifadelerini kullandı.

Uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü vurgulayan Yerlikaya, açıklamasını “Uyuşturucu, İnsanlığın en büyük düşmanıdır! Buna cüret eden zehir tacirleriyle; ülkemiz ve insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz” sözleriyle tamamladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.