63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
HALİLİYE

HALİLİYE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINA AĞCAN ATANDI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Başkan Yardımcılığı kadrosuna yerel yönetimlerde 20 yıllık tecrübeli İhsan Ağcan’ı atadı.

HALİLİYE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINA AĞCAN ATANDI
Paylaş:

 

 

Haliliye için canla başa çalışarak, çalışma ekibini kurup, Haliliye halkına en iyi hizmeti veren Başkan Mehmet Canpolat, yerel yönetimlerde tecrübeli İhsan Ağcan’ı çalışma ekibine kattı. 20 yıllık belediyecilik geçmişi olan İhsan Ağcan, Haliliye Belediyesinde Başkan Yardımcılığı kadrosunda göre başladı. Ağcan’a Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü, bağlı çalışacak.

 

AĞCAN KİMDİR?

 

1966 yılında Gaziantep’in Nizip ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gaziantep’in Nizip ilçesinde tamamlayan Ağcan, 1989 yılında Van 100 Yıl Üniversitesinden Ön Lisans ve 1997 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olarak Yüksek Öğrenimini tamamladı. İş hayatına 1989 yılında genç ve idealist bir eğitimci olarak Bingöl- Genç Yatılı Bölge Okulunda öğretmen olarak başladı. 1992 ve 1999 yılları arasında Gaziantep Atatürk İlköğretim Okuluna Müdür yardımcısı olarak atandı. Eşref-i Mahlukat olan insanoğluna hizmet etmek için, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile 1999 yılında belediyeciliğe adım attı. Belediyecilik alanında ilk görev yeri 1999-2004 yılları arasında Gaziantep Şehitkamil Belediyesinde Özel Kalem Müdürlüğü ve Başkan Yardımcılığı yaptı. 2004- 2009 tarihleri arasında Etimesgut Belediyesinde başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 1996-1999 yılları arasında, Gaziantep Memur-Sen ve Eğitim-Bir Sen Kurucu Başkanlığı, 1992-1996 yılları arasında Gaziantep Öğretmenler Vakfı Başkanlığı, 1993-1996 yıllarında Gökkuşağı Dergisi Genel Yayın Yönetmenliği, 1990-1992 yıllarında Genç İlçesi Kurucu Öğretmenler Vakfı Başkanlığı gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulundu. Sosyal faaliyetlerin yanı sıra, mesleki anlamda da çeşitli seminerler ve teknik incelemelerde bulundu. Bunlardan bazıları; 2005 yılında TODAİE de (Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü) Stratejik Planlama teknikleri ve uygulamaları seminerleri, 2006 yılında Ankara İli Stratejik Planı çalışma heyetinde bulundu ve Takdir Belgesi aldı. Etimesgut Belediye Başkanlığı tarafından 2005, 2006, 2007 ve 2008 yıllarında maaşla ödüllendirme ve takdirname aldı. 2003 yılında Suriye Halep, Şam, Rakka, Telabyat kentlerinde belediyecilikle ilgili teknik inceleme çalışmalarında bulundu. Almanya (Frankfurt, Münih, Köln, Düren, Acheen), Hollanda (Amsterdam),Belçika (Brüksel), Fransa (Paris) kentlerinde belediyecilikle ilgili teknik inceleme çalışmaları (2006) mevcuttur.

İngilizce, Arapça ve Osmanlıca bilen İhsan Ağcan, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

HALİLİYE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.