63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
HALİLİYE

HALİLİYE BELEDİYESİ, BEBEKLERİN İLK İHTİYACINI KARŞILAMAYI SÜRDÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi tarafından 2014 yılında hayata geçirilen ve 4 yıldır devam ettirilen “Hoş Geldin Bebek” projesiyle dünyaya gelen bebeklerin ilk ihtiyacı karşılanıyor.

HALİLİYE BELEDİYESİ, BEBEKLERİN İLK İHTİYACINI KARŞILAMAYI SÜRDÜRÜYOR
Advert
Paylaş:

 

 

Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında hayata geçirilen ve kentte ilk olma özelliği taşıyan “Hoş Geldin Bebek” projesi, 4 yıldır aralıksız devam ettiriyor. Haliliye İlçesinde dünyaya gelen bebeklere, ailenin ihtiyaç duyacağı ilk ihtiyaçları projeyle karşılanıyor.

Bugüne kadar yaklaşık 20 bin bebek için hastane çıkış seti hediye eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Haliliye İlçesindeki hastanelerde dünyaya gelen bebeklerin ailelerine, doğum raporunun teslimiyle bir ay içerisinde hediyelerini taktim ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinde de, dünyaya gelen bebekler için günlük olarak çıkış seti dağıtımında bulunuyor.

 

Dağıtılan hastane çıkış setinde; puset, ana çantası, biberon, emzik ve yeni doğan takımı yer alıyor. Her kesimin taktirini toplayan çalışmayla ilgili açıklama yapan vatandaşlar, Haliliye Belediyesine ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

HALİLİYE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Karaköprü Belediyespor Galibiyet Peşinde

Akışın sonuna geldiniz.