63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Belediye Haliliye

HALİLİYE BELEDİYESİ GENÇLERİ HEDEFLERİNE HAZIRLIYOR

Haliliye Belediyesi tarafından gençlerin spor faaliyetlerine katılmalarını sağlamak, sporu sevdirmek ve lisanslı sporcular yetiştirme çalışmaları kapsamında açılan tekvando ve badminton kursları devam ediyor.

HALİLİYE BELEDİYESİ GENÇLERİ HEDEFLERİNE HAZIRLIYOR
Advert
Paylaş:

 

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “Sağlık ve sporun kalbi Haliliye” sloganıyla sportif çalışmalarını sürdürüyor. Her alanda gençlerin yanında olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla gençlere spor alışkanlıkları kazandırmayı hedeflenen çalışmalarda, Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezinde tekvando ve Sabiha Özlek Spor Salonunda ise badminton kursuları açıldı. Lisanslı sporcular yetiştirilen kurslara gençlerin ilgisi büyük olurken, uzman eğitmenler tarafından eğitimler gerçekleştiriliyor.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, tekvando, badminton, voleybol ve basketbol kurs kayıtlarının devam ettiği açıklandı. 7- 14 yaş grubuna yönelik düzenlenen kurslara müracaatlar ise tekvando için Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi ve Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezinde, badminton, basketbol ve voleybol içinde Sabiha Özlek Spor Salonunda alınacak.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Belediye Haliliye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.