63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
HALİLİYE

HALİLİYE BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen ve şefliğini Müslüm Yıldırım’ın yaptığı Türk Sanat Müziği Konseri, dinleyenlerin büyük beğenisini topladı.

HALİLİYE BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Advert
Paylaş:

 

 

Sanat alanında yürüttüğü çalışmalara her gün bir yenisini daha ekleyen Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Türk Sanat Müziği Konseri düzenledi. Milli Eğitim Konferans Salonundaki konsere Belediye Başkan Yardımcıları Aysel Göncü, Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ, Meclis Üyeleri Abdülkadir Altundağ ve İmam Fidanoğlu ile sanat severler katıldı. Kanun Sanatçısı Müslüm Yıldırım’ın şefliğini, İsmail Hakkı Karaca’nın ise solistliğini yaptığı konser, dinleyenler tarafından beğeni topladı. Yaklaşık 2 saat süren konserde solist Karaca, Hicaz, Hicazkar ve Kürdi makamlarından şarkılar seslendirdi.

 

Konserin ardından sazende ve hanendelere, hediye takdiminde bulunuldu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

HALİLİYE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et BAŞKAN YILDIZ, KİTAP FUARINDA

Akışın sonuna geldiniz.