63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
HALİLİYE

HALİLİYE BELEDİYESİNDE SABIR VE EMEK SANATA DÖNÜŞÜYOR

Haliliye Belediyesi tarafından yaz kursları kapsamında açılan El Sanatları kursunda kursiyerler, emeğin ve sabrın karşılığını sanat olarak alıyorlar.

HALİLİYE BELEDİYESİNDE SABIR VE EMEK SANATA DÖNÜŞÜYOR
Advert
Paylaş:

 

 

Haliliye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde açılan yaz kursları kurslar, 23 farklı branşta dolu dolu devam ediyor. Yaz kursları kapsamında açılan El Sanatları Kursu da, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Kursa katılan kursiyerlere, el sanatları alanında eğitimler veriliyor. Kursiyerler, kurs kapsamında aldıkları eğitim ile gösterdikleri emek ve sabrın karşılığını sanat eserleri oluşturuyorlar. Eğitmenler eşliğinde çalışmalar yapan kursiyerler, aldıkları eğitimler ile 15 Temmuz Darbe Girişimi gecesi gösterilen kahramanlıkları ve Esmaül Hüsna’yı kağıt rölyefini yapıyor.

Haliliye Belediyesi bünyesinde açılan kurslar sayesinde gün içersin de azda olsa stresten uzak durduklarını ve burada güzel zaman geçirdiklerini ifade eden kursiyerler, "Bu gibi faaliyetler sayesinde boş zamanlarımızı güzel bir şekilde değerlendiriyoruz. Özellikle bizlere yönelik açılan bu kurslarda emeğimizin karşılığını sanat olarak alıyoruz. Böylesi çalışmalarından dolayı Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

HALİLİYE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.